Hostel Mancini

A szállás leírása

A több mint 10 éve nyílt Hostel Mancini egy kis családi üzemeltetésű hostel a központi pályaudvar közelében. A 2011. augusztusában modernizált szálláshely, ideális körülményeket biztosít az egyedül utazóknak, családoknak éppúgy, mint a baráti illetve iskolai csoportoknak. Kínálunk többágyas szobákat fürdőszobával, minden egyes ágyhoz külön szekrénykével.
Kínálunk továbbá egyágyas, kétágyas, háromágyas, négyágyas, valamint családi szobákat (5-6-7 fő részére), melyek ideálisak párok, családok és baráti társaságok részére is.

A szálláson található egy világos, gyönyörű konyhánk is elkülönített étkező részleggel, míg egy külön TV szoba egy 42” plazmatévével,amely lehetőséget kínál arra, hogy nyugodtan megtekinthessen a díványon egy jó filmet a barátpl társaságában, vagy hogy együtt élvezhessenek egy jó kis focimeccset.

A szálláson ingyenesen használható internetpult és WiFi áll ügyfeleink rendelkezésére.

Érkezésükkor a munkatársaink egy térképet biztosítanak ajándékba, melyen igény esetén elmagyarázzák hogyan juthatnak el a legkönnyebben a főbb nevezetességekhez a városközpontban és Nápoly környékén. Természetesen nem feledkezhetünk meg a méltán híres da Michele pizzériáról sem, amely gyalogosan mindössze 5 perc alatt elérhető szállásunkról.

Megközelítés